Hvad er ‘covfefe’? Et mystisk tweet fra Trump forener hele internettet

Covfefe-tweet forener internettet

Donald Trump har endelig formået at samle nationen. I en tid, hvor det Hvide Hus synes at befinde sig i konstant tumult, har præsidenten, med et enkelt tweet, forenet verdenen og fjernet fokus fra FBI-undersøgelser, Rusland-forbindelser og manglenede politiske bedrifter.

Alt dette har Trump gjort med ét enkelt ord: covfefe. I et tweet postet kl. 06.06 dansk tid, skrev præsidenten således: “Despite the constant negative press covfefe ”. 

Ikke mere. Folk ventede. Og ventede. Tweetet forblev. Først efter seks timer blev det slettet.

Det blev seks meget underholdende timer på de sociale medier. For hvad er covfefe? Hvorfor var der ingen, der slettede det tweet? Havde præsidenten fået et ildebefindende midt i det hele? Selvom Trump er kendt for at lave stavefejl og dele tweets op, var dette besynderligt.

Tweetet blev hurtigt Trumps mest retweetet tweet og kommenteret over 120.000 gange. I skrivende stund er #covfefe brugt over 1.200.000 gange på Twitter, og på Facebook er der oprettet grupper for covfefe.

Snyd ikke jer selv for at tjekke #covfefe ud på Facebook eller Twitter. Jeg prøver her at give jer nogle af de sjoveste memes, tweets og billeder. Det er i sandhed svært at udpege det bedste. Men tak, Trump.

Covfefe på de sociale medier – folk har en fest

 

 

 

 

 

 

Donald Trump er ikke uden humor! Hvem skulle have troet det. Efter at have fjernet det originale og geniale tweet, skrev han således:

Tak for en tiltrængt pause fra det politiske spil. Dejligt, at han kan grine sammen med resten af os.

Tags

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs også

Back to top button
Close