Kathy Griffin kræves fyret fra CNN efter billeder med ‘halshugget’ Trump

by

Så er den gal igen. Endnu en gang har en kendt trådt langt over stregen i et forsøg på at ‘joke’ med præsident Trumps upopularitet. Efterhånden lader det til, at kendte prøver at score billige point og helte-status på nettet, ved at gøre grin med Donald Trump. Der er bare en grænse – og den er nu (igen) blevet overtrådt.

Kathy Griffin er vært på CNN og et kendt ansigt i Hollywood. Mange kender hende for hendes comedy, men det er netop det, der har bragt hende i uføre.

Komikeren har nemlig lagt en video ud på Twitter af en række fotos taget af hende. På billederne holder hun en maske af Trump – et afhugget og blodigt hoved. Blodet skal eftersigende henvise til Trumps kommentar under valgkampen, hvor han sagde følgende om den kvindelige journalist, Megyn Kelly:”She had blood coming out of her whatever”.

Kathy Griffin skal nok være glad for, at stort set hele internettet flyder over med ‘covfefe’ – ellers havde fokus nok været større på hende og hendes besynderlige billeder.

Kathy Griffin har da også tidligere udtalt at “I’m a big resister and I don’t believe in compromise with this president. I also think he’s crazy. I think he’s mentally ill. He’s also an idiot.”

 

Kathy Griffin kræves fyret #firekathygriffin

Kathy Griffin har nu fået sit helt eget hashtag, hvor folk kræver hende fyret. Nogle mener endda, at hun bør retsforfølgelse, fordi hun opfordrer til vold mod præsidenten – hvilket i sagens natur er strafbart.

Route 66 Casino Hotel har i dag også aflyst det planlagte besøg fra Kathy Griffin:

 

Donald Trump Jr. var heller ikke imponeret over Kathy Griffin:

 

Billederne har også fanget præsidentens opmærksomhed, og han tweetede således tidligere i dag:

Præsidenten giver med rette udtryk for sin foragt for billederne.

 

Kathy Griffin var selv ude på Twitter i dag for at kalde billederne tilbage og for at undskylde. Hun skal nok lige tænke sig om en ekstra gang inden hun trykker ‘tweet’ en anden gang.

CNN – hendes arbejdsgiver – har også udtalt at: “We found what she did disgusting and offensive. (…) “We are pleased to see she has apologized and asked that the photos be taken down. We are evaluating New Year’s Eve and have made no decisions at this point.”

Det er altså usikkert hvorvidt Kathy Griffin igen skal være vært på nytårsshowet i år, sammen med Anderson Cooper.

Kunne vi så bare snart blive fri for kendte og semi-kendte, der prøver at hævde sig og joke sig til likes ved at gøre grin med USA’s præsident.

 

Update: CNN har onsdag aften valgt at fyre Kathy Griffin.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*