Når en internet-troll selv bliver trollet: Twitter-brugere har en fest

Dagen efter terrorangrebet i London, var præsident Trump ude med et tweet, der forsøgte at få gang i våbendebatten i USA endnu en gang. Han skrev; “Har I bemærket, at vi ikke har en våbendebat lige nu? Det er fordi de bruge knive og lastbiler!”

Sådan er det altid, når der er terror eller voldsomme angreb. Efter angrebet i Paris, skrev en af mine amerikanske våbenelskende venner, at hvis nu folkene inden i koncerthallen havde været bevæbnet, havde der ikke været så mange døde. Våbentilhængerne argumenterer altid for, at jo flere våben befolkningen har, desto færre ulykker og døde vil der være. På den anden side står de der mener, at våben afføder vold, og man derfor bør indskrænke tilgængeligheden til våben. Den diskussion kender vi alle.

Trump prøver, ligesom mange andre våbenglade amerikanere, at pointere, at det ikke er våbene, der er problemet – se selv, lige nu snakker folk jo ikke om våben! Den anden fløj har modsat argumenteret, at hvis der havde været våben blandt terroristerne, havde der været endnu flere døde under angrebet i London, og at tusindevis flere amerikanere dør af våben i sammenligning med terrorisme:

Nogen mener heller ikke, at man bør bruge et terrorangreb til at skubbe egen politisk agenda frem:

Internet-troll prøver også at bevise våbenens legitimation – det går helt galt

Den højreorienterede Josh Posobiec ses af mange som en internet-troll. Altså en der bevist afsporer samtalen, eller kommer med uhyre udsagn blot for at pisse andre folk af. Det gjorde han også forleden hvor han tweetede, om folk havde bemærket, at Nascar aldrig havde oplevet et terrorangreb fordi de alle er bevæbnet. Han siger altså, at er folket bevæbnet, bliver de ikke angrebet. Det er Nascar så et tydeligt eksempel på:

Det gav bagslag i en grad sjælden set, da twitter-brugerne i stor stil fløj til tasterne, for at trolle på Posobiecs tweet og lave diverse memes. Det er ganske underholdende:

Der har aldrig været terrorangreb på en One Direction koncert. One Direction fans bærer alle lipgloss. Drag dine egne konklusioner.

Der har aldrig været terrorangreb mod Westminster hundeshow. Hunde slikker deres egne nosser. Drag dine egne konklusioner.

Der har aldrig været et terrorangreb mod Pets at Home i Gloucester. De har automatiske døre. Drag dine egne konklusioner.

Der har aldrig været terrorangreb mod en nudistlejr. Nudister bærer ikke våben. De er nøgne. Drag dine egne konklusioner.

Der har aldrig været et terrorangreb mod en dildofabrik. Dildofabriksarbejdere er alle bevæbnet med dildoer. Drag dine egne konklusioner.

Og så kom vi ingen vegne i våbendebatten, men Twitter fik da trollet en troll.

Show More

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *