Om USAmerika

Det er mig, Dorte Rasmussen, der står bag USAmerika.

Jeg har gennem min uddannelse som cand. mag i amerikanske studier (fra Syddansk Universitet) opnået stor faglig og akademisk viden om USA. Min primære viden om og interesse og passion for USA, har jeg dog fået ved at bo, leve, studere og arbejde i USA. Blandt andet har jeg boet og studeret på California State University, Bakersfield, boet og arbejdet i Californien som udsendt redaktionsmedarbejder for Infomedia, lavet frivilligt arbejde for Barack Obamas kampagne i 2008, rejste tværs over USA via route 66, og generelt bare elsket, åndet og levet i USA.

Jeg skriver både om Trump og det politiske spil i USA, om oplevelser i USA, om amerikanske skæbner og om hvad der rører sig af mærkværdige, særegne og spektakulære begivenheder i amerikanernes liv. Dog prøver jeg altid at skrive indlæg, der er nærværende, dybegående og ikke mindst interessante for mine læsere. Her finder du ikke de dybe analyser om den politiske arena i USA, men jeg garanterer dig, du finder indlæg skrevet med passion og indlevelse.

God læselyst 🙂

Vil du støtte USAmerika?

Det er ønsket, at USAmerika kan vokse sig stor og stærk. At der er mulighed for, at jeg kan skrive flere indlæg hver dag, og med tiden er det også planen, at jeg vil afholde foredrag om USA. For at gøre det muligt, har jeg brug for din hjælp  – og hvis du kan lide det du læser om her, kan du støtte bloggen.

Den gratis metode

Du behøver slet ikke have penge op af lommen, hvis du ønsker at støtte. Du skal faktisk bare gøre som du plejer: shoppe på nettet.

USAmerika er medlem af et affiliatenetværk. Det betyder, at hvis man via et af nedenstående links klikker sig ind på en webshop eller firma, og gør et køb eller tilmelder sig siden, så får jeg typisk et sted mellem 5-15% i kommission. Man skal ikke gøre noget aktivt andet end at klikke sig ind på siden, og shoppe som normalt – webshoppen registrerer automatisk, at I kommer herfra og tildeler mig kommission (jeg kan ikke se hvem der køber via mine links).

Tusind tak for hjælpen!

eBay.com

Walmart

Ferie & rejser

Hotels.com

Momondo

Skyscanner

Viator

CityPASS
Generic_728x90

Expedia

Flyhjælp

Lufthansa

Tripadvisor

Booking.com

Hotelscombined

DTF-Travel

Small Danish Hotels

Rentalcars.com

Travelbird

Rejsegear.dk 

Bolig, have & interiør

Magasin

Moodings

Sinnerup

Livingshop.dk

Imerco 

Skousen DK

Whiteaway

Wupti

Trendbazar

Reservedele

Tøj & accessories

Ellos

americandreams.dk

Kings&Queens

DressLily

 

Baby & børn

ToysRus

Gyldendals børnebogsklub

WITHWHITE

Disney Store

Legetøjseksperten

Trendyshop

Babyudstyr.dk

Babyfryd.dk

Pixizoo

Babytorvet.dk

Sundhed & personlig pleje

BilligParfume.dk

HelsebixenLuxplus
DK_hvid_7

Green Goddess

Helsehelse.dk

NiceHair.dk

OrganicShop

Beautycos

Look Fantastic
DK 468x60

 

Sephora

Medcindo

Med24

Erotik & sex

Sinful

Bøger & kunst

Storytel

Saxo

Bog&Idé

Mofibo

Gyldendals bogklub

Deals & rabatter

Groupon

Hobby & gør-det-selv

Rito

Mad, drikke & fest

Økologisk-Supermarked