Den sidste amerikanske præsident

by

Skal man tro på den bulgariske ‘Nostradamus’, Baba Vanga, er Obama USA’s sidste præsident. Spåkoner og profetier er spændende og de har det med at fange vores interesser. De er sjove at grine af, men bare ikke, når dommedagsprofetier går i opfyldelse.

img_2624
Hvem mon bliver den næste præsident? Om nogen …

Trump kunne meget vel gå hen og blive den sidste præsident som vi kender dem (hvis han bliver valgt, selvklart), men spørgsmålet er hvad han udskifter det med? Ar være Trump i stedet for præsident? USA 2046; “mom, I want to be the next Trump of the United States” (TOTUS-satans det lyder godt). Hvis du har dykket ned i mit Narcissus Trump-indlæg anerkender du, at han kunne finde på det, når først han havde tryllebindet Senatet. Men hey – det sker jo ikke. Ligesom han jo heller ikke har en kinamands chance i det republikanske valg.

Suk. Burde vist bare tie ham ihjel. Præcis som med racisme. “Hvis du ikke taler om det, eksisterer det ikke,” Morgen Freeman & Dorte Rasmussen.

 

Holder du af det jeg skriver, og vil du gerne læse mere i samme stil? Så kan du donere et valgfrit beløb – stort eller lille – til MobilePay 50912925, så jeg kan dedikere mere tid til mine skriverier.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*