Tag på road trip til USA foran dit fjernsyn

Har du ikke lige muligheden for at tage på road trip til USA lige nu? Vil du gerne researche lidt, inden du tager af sted? Nyder du at se tv-programmer om road trips og rejser i USA? Der er masser af inspiration at finde, ved et enkelt klik fjernbetjeningen eller computeren.

Som jeg tidligere har beskrevet, er der masser af inspiration at finde i de mest ikoniske bøger, der finder sted i hver af de 50 stater. Nogle kan dog bedre lide at se programmer og film om road trips i USA, for bedre at kunne forestille sig de forskellige scenerier, steder og oplevelser.

Gode road trip film

Selvom mange film og tv-programmer ikke er filmet i den by eller stat, hvor handlingen udspiller sig, er der alligevel masser af USA at opleve, hvis man sætter sig ned og ser en god road trip film.

I kan f.eks. sætte jer til at se:

Thema & Louise – hvor de to damer kører rundt i Arizona og Texas

Twilight (hvor den første film er filmet i Forks, Washington)

Into the Wild – vildnisset i Alaska

TV-programmer om USA

Anne og Anders i USA – Anne Hjernøe og Anders Agger rejser rundt i USA, hvor de møder de lokale og danskere, der har bosat sig. De besøger South Carolina, Arizona, Montana og Michigan i en fin programserie fra DR.

Only in America

Hyggelig og historisk serie fra History Channel, hvor Larry the Cable Guy rejser rundt i USA, og fortæller ofte anderledes historier fra the road

Route 66 med Billy Connolly

Super cool føljeton om den legendariske Route 66. Her tager Connolly jer med på sin motorcykeltur fra Chicago til Santa Monica, via den oprindelige Route 66. Se de 4 afsnit, hvis du planlægger en tur ad The Mother Road, eller hvis du vil gense de mange finurlige og særprægede stop, man kan gøre på denne rute.

Se serien på YouTube.

Diners Drive-ins and Dives

Mad er altafgørende for de flestes rejser og oplevelser med USA og road trips. Denne serie om specielle små restauranter og diners rundt om i USA er virkelig godt lavet, og man får virkelig lyst til at rejse rundt og prøve de forskellige madsteder. På YouTube ligger en del afsnit, blandt andet dette, hvor programmet kommer forbi min tidligere hjemby, Bakersfield.

Kender du nogle gode tv-programmer, tv-serier eller film om USA road trips, som andre bør se?

Tags

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs også

Back to top button
Close