Twitter-brugere om #TrumpPresser: værre end “Psycho”

Som beskrevet i går, var Trumps pressemøde (på sociale medier kendt under #TrumpPresser) en interessant forestilling. Journalister og eksperter er i fuld sving med at prøve at dissekerer Trumps særegne pressemøde og uortodokse fremgangsmåde og fremtoning. De forskellige analyser kan Trump så passende kalde ‘fake news’ næste gang han holder tale, eller er på Twitter.

Og netop på Twitter har brugerne på skøn symbolskvis, brugt de 140 tegn – som Trump selv under at bruge (måske fordi her ingen spørgsmål er, her kan han blot komme af med ‘sandheden’), uden faktatjekkerier og mainstream medias falske pen – til at kommentere på pressemødet. Folkets dom på Twitter er bl.a.

Der er nu noget smukt over det, når folket tager faktatjek og bedømmelse i egne hænder. Men, det er naturligvis ikke alle, der synes, at pressemødet var et sammensurium af kaos og løgne. Der er de, der mener, USA endelig har fået en præsident, de kan stole på, at det var det bedste pressemøde nogensinde:

 

Holder du af det jeg skriver, og vil du gerne læse mere i samme stil? Så kan du donere et valgfrit beløb – stort eller lille – til MobilePay 50912925, så jeg kan dedikere mere tid til mine skriverier.

Tags
Show More

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *