Amerikansk slik med MunchPak eller Munchbox

MunchPak er til dig, der heller ikke kan undvære de amerikanske snacks, eller som bare drømmer om at få that American feeling, mens du sidder og planlægger din næste rejse til USA.

Det her koncept er simpelthen så hyggeligt!

Savner du amerikansk slik, chips, snacks eller cookies? Det gør jeg ofte. Ikke fordi det smager voldsomt meget bedre end de danske, men fordi de giver en fornemmelse af at være bare lige dét tættere på USA.

Det er fyldt med minder, for mig, at spise amerikanske snacks, og jeg kan aldrig lade være med at købe en masse, når jeg en sjælden gang støder på noget herhjemme.

Derfor synes jeg også MunchPak er et sjovt og smart koncept.

MunchPak

Her kan du bestille en lille (eller stor) boks fyldt med amerikanske godter. Ja, du kan også få fra andre lande, men jeg er mest fokuseret på de amerikanske, naturligvis 🙂

MunchPak kører med forskellige muligheder – du kan købe en lille, mellem eller familiestørrelse kasse. Du kan vælge at få levering en gang om måneden, hver 14. dag, eller en gang om måneden. Her kan du også costumize æskens indhold, så den kun indeholder dine yndlingssnacks.

Så er det slut med at diskutere med familien (eller dig selv) om hvilken form for slik, der skal i slikskålen (og om der overhovedet skal noget i).

Det hele emmer af USA – konceptet, ideen og selve slikkassen. What’s not to like???

Rigtig meget af slikket er langtidsholdbart, og der tilbydes naturligvis international forsendelse.

Enjoy!

Danske leverandører

Der er kommet endnu en mulighed for at få en tilrettelagt slikkurv med godter fra USA. I kan se mere hos Slikworld*, der også leverer pakker som du har bestemt indholdet af, og så er det et dansk firma 🙂

Endnu et dansk firma er Munchbox, der hurtigt er blevet meget populært blandt danskerne. Servicen er høj, indholdet er lige så klassisk amerikansk som hos Munchpak, og der er en fin indpakning og tilhørende brev med til pakken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button