Om USAmerika

Det er mig, Dorte Rasmussen, der står bag USAmerika.

Jeg har gennem min uddannelse som cand. mag i amerikanske studier (fra Syddansk Universitet) opnået stor faglig og akademisk viden om USA. Min primære viden om og interesse og passion for USA, har jeg dog fået ved at bo, leve, studere og arbejde i USA. Blandt andet har jeg boet og studeret på California State University, Bakersfield, boet og arbejdet i Californien som udsendt redaktionsmedarbejder for Infomedia, lavet frivilligt arbejde for Barack Obamas kampagne i 2008, rejste tværs over USA via route 66, og generelt bare elsket, åndet og levet i USA.

Jeg skriver om oplevelser i USA, om rejser og seværdigheder, om amerikanske skæbner og om hvad der rører sig af mærkværdige, særegne og spektakulære begivenheder i amerikanernes liv. Dog prøver jeg altid at skrive indlæg, der er nærværende, dybegående og ikke mindst interessante for mine læsere, og jeg garanterer dig, du finder indlæg skrevet med passion og indlevelse.

God læselyst 🙂

Vil du støtte USAmerika?

Hvis du kan lide det du læser om her, kan du støtte bloggen.

Du behøver slet ikke have penge op af lommen, hvis du ønsker at støtte. Du skal faktisk bare gøre som du plejer: shoppe på nettet.

USAmerika er medlem af et affiliatenetværk. Det betyder, at hvis man via et af nedenstående links klikker sig ind på en webshop eller firma, og gør et køb eller tilmelder sig siden, så får jeg typisk et sted mellem 5-15% i kommission. Man skal ikke gøre noget aktivt andet end at klikke sig ind på siden, og shoppe som normalt – webshoppen registrerer automatisk, at I kommer herfra og tildeler mig provision (jeg kan ikke se hvem der køber via mine links).

Tusind tak for hjælpen!

Amazon UK

Amazon

Etsy

Gucca

Walmart

Ferie & rejser

Hotels.com

Viator

CityPASS

Tripadvisor

Booking.com

Rentalcars.com

Bolig, have & interiør

Magasin

Elgiganten

Moodings

Skousen DK

Whiteaway

Trendbazar

Nordlyhome

Davidsen

HIFI-Klubben

Tøj & accessories

Sokker med præsidenter

Americandreams

Ellos

Kings&Queens

Baby & børn

Babysam

Jollyroom

Babyshower

Kids-world

Villavejen

Kære børn

WITHWHITE

Luksusbaby

Disney Store

Billig-teste

Mammashop

Mamamilla

Byhappyme

Sundhed & personlig pleje

Luxplus

BilligParfume.dk

Helsebixen

NiceHair.dk

Beautycos

Med24

Den Glade Mund

Bøger & kunst

Mofibo

Saxo

Nextory

Wype

Podimo

Deals & rabatter

Groupon

Hobby & gør-det-selv

Rito

Mad & Drikke

RetNemt (måltidskasser)

HelloFresh (måltidskasser)

Back to top button