De’ skøre de amerikanere

I et land med mere end 300 millioner indbyggere, er det uundgåeligt, at der findes nogle særheder, og deciderede tosser, iblandt. Her kommer eksempler på nogle af de mere skøre amerikanere.

My Crazy Obsession – de skøre besættelser

De amerikanske tv-stationer har opdaget, at der er tosser derude i Guds eget land. Da jeg overnattede på et usselt hotelværelse i Tulsa, Oklahoma faldt jeg over et program – My Crazy Obsession. Programmet fortæller om forskellige amerikanere, der alle har en skør besættelse. I dette program mødte vi parret Pat og Joe fra Maryland. Ægteparret har en datter og et barnebarn, men derudover har de også over 5,000 ‘adoptivbørn’.

I deres tilbygning til huset, er over 5,000 kålhoveddukker – cabbage patch dolls –  opbevaret. For at få plads til de mange cabbage patch kids, har Pat og Joe måtte lave en tilbygning til den nette sum af $230,000. De regner med at skulle bruge yderlige $150,000 på mere plads, som samlingen vokser. Pat og Joe bor selv i et ‘mobile home’.

Det er disse dukker, Pat og Joe har mere end 5000 af.

Men ikke nok med at de ejer så mange dukker – de behandler dem som rigtige børn. Det er forbudt at kalde dem dukker – de er børn eller babyer. De har alle navne. Hver morgen tjekker Pat og Joe, om de har sovet godt og ikke lavet unoder. Hver aften får dukkerne læst godnathistorie. Hver dukker har dets egen ‘stemme’ og egen ‘personlighed’.

Den særlige cabbage patch doll, Kevin

Ingen er dog ligeså særlig som Kevin. Kevin er dukken, der har forvandlet en samling til ren dyrket besættelse.

Kevin er med overalt. Pat fortæller, at Kevin er særlig fordi han var deres første dreng. Kevin sover med’sine ‘forældre’ som den eneste dukke. Der er fodaftryk i en betonklods af Kevin, og når de er ude at shoppe, taler Joe for Kevin, som var han en rigtig person. Fire gange om måneden arrangeres en ‘playdate’ for Kevin. Daten foregår sammen med andre kålhoveddukker, og deres besatte ejere/forældre. Det kan man se her:

De taler til og om Kevin, som var han deres rigtige søn. Han har sågar sin egen uddannelsesopsparing. Man tror det ikke? Se med her:

De besynderlige dukker har deres egen hjemmeside, hvor andre som Pat og Joe kan finde inspiration og fællesskab over deres kærlighed for kålhoveddukker.

I programmet følger man også en dame, der er besat af pink. ALT er pink. ALT. Hendes tøj, hår, hund, mad, møbler, støvsuger, TV, tandpasta, ketsjer, sæbe, skærebræt og microovn. Pink gør Kitty glad.

Der er også programmer med en dame, der er besat af sine rotter:

Nogle der er besat af sennep, andre af ketchup. Og så er der dem, der er besat af juledekorationer og drømmen om at bo i et gingerbread house:

My strange addiction – de underlige besættelser

TLC har også fået fingre i nogle amerikanere med bizarre afhængigheder.

Der er fyren, der har sex med sin bil – og som bare ikke kan lade være. De to er i et seriøst forhold. Bilen er desuden en mand? Plejer de ikke at være “kvinder”? Men nu bliver det for alvor mærkeligt – så er man advaret:

Så har vi Olympia, en drag queen, der er afhængig af at lade som om, hun er et møbel. Hun leger standerlampe, sofa og stol. Hun elsker bare at være brugsgenstand. En gang legede hun vaskemaskine i tre stive timer:

Der er en kvinde, der er afhængig af at drikke maling, en der SKAL spise sand, og en der drikker ren luft ved hjælp af en luftrenser. En der er afhængig af bistik, en der slikker sin kat for at kunne spise kattehårene, en der er afhængig af en hårtørrer, som hun sover med, og sådan kunne jeg blive ved.

Kvinden, der blev gift med en togstation

Sidste eksempel på en af skøre amerikaner, er den 45-årige Carol. Carol har i 36 år været dybt forelsket i en togstation. Hver eneste dag rejser hun 45 minutter for at se mødes med sin elskede. I 2015 sagde hun ‘ja’ til Santa Fe togstationen, og de to er nu gift. Carol kaldes derfor nu for Carol Santa Fe, og dagen hvor hun fik sin togstation var den lykkeligste dag i hendes liv. Togstationen hedder Daidra, og selvom de to mødtes da Carol var en lille pige, indledte de først et forhold i 2011.

Ligesom Nathanial, der tændte på sin bil, tænder Carol også på Daidra. Carol har sex med sin ægtefælle i hovedet. Hun læner sig op af Daidra og rører ved hende. Lyden af togene, der gasser op, tænder også Carol.

De to kan nu leve lykkeligt til deres dages ende. Tillykke herfra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs også

Back to top button