Den bedste bog om roadtrips er ubetinget Jamie Jensens ‘Road Trip USA’

Jeg var så heldig at få Jamie Jensens ‘Road Trip USA – Cross-Country Adventures on America’s Two-Lane Highways’ af mine kolleger, da jeg flyttede til USA i 2011. Bogen er intet mindre end fantastisk, og et must for alle, der elsker (at drømme om) roadtrips i USA.

Elleve forskellige ruter at vælge imellem 
Der er skønt at sidde og bladre i Jamies bog, mens man drømmer sig hen til klippeformationer, vilde storbyer, motorvejscafeer og den klassiske sorte asfalt med de gule midterstriber. Muligheder er der nok af. Faktisk hele elleve udførlig og malerisk beskrevet rutebeskrivelser fra den prisvindende rejseforfatter, Jamie Jensen.

Der er naturligvis den klassiske tur fra Chicago til Los Angeles ad Route 66, og den spektakulære tur langs vestkysten mellem Los Angeles og San Francisco ad Highway 1.

[related-post id=”5804″]

Men du kan også tage på ‘The Lonely Route’ tværs over USA, hvor du kører i ingenmandsland time efter time. Eller måske ‘Southern Pacific’ er mere dig? Her kører du fra San Diego til Østkysten, gennem blandt andet New Orleans.

Køb ‘Road Trip USA: Cross-Country Adventures on America’s Two Lane-Highways’

Der er både ruter på langs af USA, og ruter på tværs. Det må være målet at køre alle elleve ruter – for enhver USA-entusiast. De elleve ruter krydser alle stater, med undtagelse af Alaska og Hawaii.

Bogen indeholder et væld af informationer
Jamie Jensen er ikke gledet let oven noget som helst, i sin næste 1000 sider lange roadtrip-bog. Hver rute har tips, interessante historier, seværdigheder, restauranter, moteller og tankstationer. Alt sammen krydret med udførlige informationer og pudsige ‘nice to know’, selvom det meste naturligvis er ‘need to know’.

[related-post id=”7772″]

Det er med denne bog muligt at gøre sig helt store drømme om livet ‘on the road’. Men når du først har den mellem hænderene, går der ikke længe inden du booker din næste rejse til USA. Så er du “advaret”. Bogen er for dig, der ønsker at opleve “det rigtige” USA, og alt det der ligger midt i det hele. Men der er naturligvis inkluderet alt det, du bare MÅ og SKAL og VIL se, også selvom det er turistpræget. Jensen formår jo at give dig råd til alle stederne, med et lille tvist.

Road Trip USA har fokus på moderne amerikansk kulturhistorie, og en eminent mikstur af historie, kult og kultur, roadtrips og oplevelser.

Du kan lige nå, at ønske dig den i julegave. Tro mig, du vil ikke fortryde det! Så kan drømmene begynde.

Kan du ikke vente, kan du købe den her.

I kan også købe nogle af hans andre bøger:

Jamie Jensens ‘Road Trip USA: Route 66’

Jamie Jensens ‘Road Trip USA: Great River Road’ 

Jamie Jensens ‘Road Trip USA: Pacific Coast Highway’

Jamie Jensens ‘Road Trip USA: Atlantic Coast’

Jamie Jensens ‘Road Trip USA: Appalachian Trail’

Jamie Jensens ‘Road Trip USA: The Loneliest Road, Highway 50’

Jamie Jensens ‘Road Trip USA: The Southern Pacific, Highway 80’

Mangler du lidt inspiration og/eller læserier til din roadtrip, kan du finde en liste over de mest ikoniske bøger, der finder sted i hver af de 50 stater her. Er du mest til lydbøger, kan jeg anbefale at du prøver Mofibo eller Storytel, hvor du kan få 14 dage gratis og uforpligtende adgang til alverdens lydbøger.

Til de små ører, kan I få tilsvarende gratis og uforpligtende adgang til Fairytell, der er lydbøger for børn.

Hvis du køber dine roadtrip-bøger gennem USAmerikas links, modtager jeg en provision der gør, at der er råd til vedligeholdelse af sitet, flere rejser og dermed flere rejsebeskrivelser og hjælp til jer.

Tags

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs også

Close