Overnat i dette kæmpe Harry Potter-inspireret Airbnb

Er man vild med Harry Potter, eller på udkig efter et helt anderledes sted at overnatte, kan man booke sig ind på et helt særligt Airbnb. Villaen ligger i Florida, blot 30 minutter fra The Wizarding World of Harry Potter i Universal Studios, Orlando. Der er otte forskellige soveværelser, med hver sit tema, pool, biograf i ‘den forbudte skov’ og meget meget mere. Det koster omkring $305 pr nat at overnatte i denne unikke villa. 

De fleste, der har læst Harry Potter-bøgerne og/eller set filmene, har på et tidspunkt drømt sig væk til Hogwarts og magiens verden. Loma Homes har derfor forvandlet en villa til et imponerende Harry Potter-univers. Her er der smæk på oplevelserne, for børn i alle aldre. Villaen rummer otte soveværelser med 10 senge, fem badeværelser, et stort køkken, og adskillige aktivitetsrum.

Den hurtigste vej til Hogwarts er med Hogwarts-ekspressen. Den afgår fra platform 9¾

Harry Potter

I dette værelse er sengen formet som et tog. Væggene er mursten, og har halvdelen af Harrys kuffert, der stikker ud af væggen. Hedwig er også her, sammen med røg og fløjtelyde.

Hvis man misser toget, kan man tage en flyvende bil

Dette soveværelse er skabt efter den flyvende bil, som Harry og Ron flyver i på vej til Hogwarts. Bilen sidder fast i slagpoplen.

Trapperne bevæger sig ikke, men giver alligevel en ægte Hogwarts-oplevelse

Det kan godt være, at trapperne ikke bevæger sig, og portrætterne ikke taler og kommer til live. Men det er alligevel en trappe i sand Harry Potter-ånd.

Diagonalstræde-inspireret soveværelse

I dette værelse kan gæsterne kigge ind ad et vindue til en tryllestavforretning, og sove under et kæmpe dragehoved.

Værelser til hvert kollegium

Der er naturligvis også et værelse til hver af skolens fire kollegier. I Gryffindors, der er for de modige, er Harrys kost og gyldne lyn.

Knap så prangende er Hufflepuff-soveværelset. Værelset er for de ærlige og hårdtarbejdet.

Ravenclaw-værelset er ren magi. Det er for de kvikke og vise.

Og naturligvis et grønt og slangelignende værelse til Slytherin.

Sov på Dumbledores kontor

Her i Dumbledores kontor finder man en trappe, der egentlig er skuffer, et billede af hans mange bøger, og naturligvis fugl føniks’en.

Gå på horcrux-jagt

Når eventyrlysten bliver stor, kan man gå på hagt efter syv forskellige horcrux, der er gemt rundt i hele huset.

Værelset inder trappen – Harrys barndomsværelse

Det er nok mest for ungerne, at det er sjovt at gå lidt på opdagelse i værelset under trappen, der minder om det værelse som Harry havde, da han boede hos Dursley-familien.

Få festmåltid ved det store og lange spisebord

Bortset fra de manglende svævende lys og selvopfyldende tallerkener, er dette nærmest som at spise i den store sal. Der er en kopi af Dumbledores stol og plakater.

Hygge og leg ‘Harry Potter-style’

Quidditch-værelset har et poolbord og fussball, i omgivelserne af det populære hekse- og troldmandspil.

Der er også et stort skakspil i baghaven. Vil man bare gerne slappe af, er her en stor pool.

Til filmaftenerne er der en biograf i ‘den forbudte skov’. Her er der også en patronus gemt i skoven, så dementorene bliver væk.

Man kan booke på Airbnb her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button