Must-see vejsideattraktioner i Maryland

Hvis man er på roadtrip i Maryland, er der rigeligt med vejsideattraktioner, som man bør se. Vejsideattraktioner er sjove små tilføjelser til en ellers planlagt rejseplan. Det er ikke nødvendigt at planlægge hvilke attraktioner man vil se, der er nemlig masser i Maryland. Men her kommer alligevel en liste med forskelligartet stop, som kan begejstre de fleste, og er på manges bucket list over ‘ting at se i Maryland’. Her er både verdens største forlovelsesring, en lille bitte kirke og en bygning formet som tønde. God fornøjelse!

Vanadu Art House

3810 Nicholson St, Hyattsville

©Flickr/BeyondDC

I Hyattsville i Maryland har Clarke Bedford opført et helt særligt hjem. Hjemme kaldes for ‘Vanadu’, og Clarke har brugt årevis på at dække alle overflader med objekter og skrotmetal. Da Clarke ikke havde mere plads på huset, gik han videre til sine biler.

Ufærdig Noahs Ark i Maryland

18606 Cherry Ln SW, Frostburg

©Flickr/ryan and alyssa

Præsten, Richard Greene, havde et syn i 1974. I synet, fortalte Jesus ham, at han skulle bygge en ark. Det gik Richard ihærdigt i gang med. Men konstruktionen blev aldrig færdiggjort. Faktisk var det kun skelettet, der endte med at stå færdigt. Hvornår og om arken nogensinde bliver færdig, står hen i det uvisse.

Prayer Stop

16811 New Hampshire Ave., Silver Spring

Maryland
©Flickr/Karen Harrison

Vi bliver i det gejstlige hjørne, med denne lille fine kirke. Man tror det nok ikke, ved første øjekast, men dette er faktisk en fungerende kirke. Kirken blev opført i 2002. Når kirken er åben, kan der være fire personer derinde. Små hyggelige kirker findes der et væld af i USA – nogle af dem kan man læse om her.

Lawyer’s Winterbrook Farm

3001 Creagerstown Rd, Thurmont

The Cider Barrel

20410 N. Frederick Rd, Germantown

Maryland
©Flickr/DCLbyrdnyrd

Denne bygning er formet som en kæmpe tønde, fordi der tidligere blev serveret cider her. Den særlige bygning blev opført i 1922, under Forbudstiden. Bygningen har længe stået tom, men det er en fin vejsideattraktion i Maryland med et historisk twist.

Lawyer’s Winterbrook Farm

13001 Creagerstown Rd, Thurmont

©Flickr/Maryland GovPics

Lawyer’s Farm er fyldt med vejsideattraktioner for hele familien. Man kan kaste med æbler, indsamle græskar, se store transformers-firgurer, tipier og det amerikanske flag formet ud af kæmpe halmballer.

Verdens største forlovelsesring

2020 York Rd, Timonium

© https://www.smythjewelers.com

Foran smykkeforretningen, Smyth Jewelers, står verdens største forlovelsesring. Et markedsføringstiltag, der er til at tage at føle på!

Svampehuset

4949 Allan Rd, Bethesda

Maryland
©Flickr/Ash

Dette specielle hus kaldes også for Hobbithuset, og er nok Marylands mest spektakulære hjem. Oprindeligt var dette et helt almindeligt hus, da det blev opført i 1923. Men da Frances og Edward Garfinkle købte huset i 1970’erne, besluttede de sig for at få en futuristisk arkitekt på. Resultatet er et hus, der med skum, ligner et hus fra Ringenes Herre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button