Den magiske nøddeknækker-landsby i Ohio

I Steubenville, Ohio ligger en sand juleattraktion i form af verdens største samling af nøddeknækkere i fuld figur. Besøger man Steubenville, er man sikret en rejse tilbage til barndommen.

I Steubenville Nutcracker Village finder man verdens største samling af nøddeknækkere i voksenstørrelse, flotte julelys, sælgere og julesyngerier ved Fort Steuben Park.

Hoteller nær Steubenville

Her er åbent for julehyggen fra 24. november indtil 7. januar – så er I i Ohio i denne periode, er det oplagt at aflægge nøddeknækkersamlingen et visit.

I weekenderne afholdes der adventsmarked med lokale mad- og gavesælgere – et perfekt sted til de unikke juleindkøb og/eller julegaver.

Her kan der også opleves liveunderholdning, traktorkørsel, hayrides, og trolleyture. Der er også mulighed for at møde julemanden, hvis man er til den slags.

I alt udstilles der mere end 150 nøddeknækkere, så der burde være rig mulighed for at komme i den helt rigtige amerikanske juleånd.

Nutcrackers er noget af det mest julede, man kan finde i USA. Mange af juleklassikerne er udstillet, men det er aldrig helt til at vide, hvilke slags karakterer, du vil spotte …

Hele året arbejder lokale frivillige og forretninger hårdt for at håndlave de særlige nøddeknækkere, og her i Stuebenville gør de meget ud af, at alt skal være lokalt. Hele nøddeknækker-byen er da også en hyldest og gave til folket fra Ohio Valley.

Se nærmere på den magiske juleseværdighed i viden herunder:

Læs mere på www.steubenvillenutcrackervillage.com

Hoteller nær Steubenville

Tags

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close