Sprinkles Cupcake ATM – cupcakes når du ønsker det

Hvis der er noget amerikanerne elsker, er det cupcakes og let adgang. Let adgang til fastfood gennem drive-ins, hurtigt lån af film i automater udenfor varehusene, drive-in banker – hvor du kan hæve og indsætte checks fra forsædet af din bil – drive-in apoteker, og nu er der også kommet en automat, ATM til de cupcake-hungrende.

Spinkles Cupcakes

I 2005 startede Candace Nelson verdens første cupcake-bageri i Beverly Hills. Med sin sofistikerede tilgang til de klassiske amerikanske kager, blev bageriet hurtigt en stor succes.

Kagerne hos Sprinkles Cupcakes laves af alle de bedste ingredienser, og laves altid så de er helt friske. Det enkle, men professionelle, koncept i bageriet har flere kendisfans, herunder Oprah og Barbara Streisand.

I dag driver Sprinkles 22 cupcake-bagerier I USA, og de har sågår en cupcake-bil, der kører rundt og sælger de lækre små kager i USA.

Gravid-cravings førte til Sprinkles

I 2012 åbnede Sprinkles så deres allerførte Cupcake-automat. Historien fortæller, at da Candace ventede sig, havde hun enorm lyst til cupcakes, på alle tider af døgnet – og ideen om en Cupcake ATM var hermed født.

De fleste Sprinkles Cupcakes har nu også en ATM, så de sukkerhungrende amerikanere og turister, altid kan få en af Candaces lækre cupcakes.

Se Candace forklare, hvordan ATM’en fungerer her:

De lyserøde automater har således åbent 24/7, og der ligger kun friske cupcakes, der er lavet samme dag, i automaterne, der kan rumme omkring 750 kager ad gangen. I gennemsnit ryger der 1000 Sprinkles cupcakes ud af hver cupcake ATM i døgnet.

En lille dejlig cupcake i valgfri smagsvariant, får du i en lille fin boks til en pris af omkring 30kr.

Cupcakes

Se mere om Sprinkles her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button