Rejseapps du ikke kan undvære på dit road trip i USA

Rejseapps til smartphones kan være en stor hjælp, når du rejser rundt i USA. Her er mit bud på nogle gode apps, som kan gøre dit road trip en del lettere.

maps.me

En rejseapp, der lader dig hente dine kort, inden din afrejse (eller når du har WIFI-forbindelse i USA), til senere offline brug. Det vil sige, du nemt og hurtigt at downloade de kort, du påtænker at bruge på dit road trip, uden at skulle tænke på internetforbrug.

Virkelig en god rejseapp, og du kan hente kort over alle de amerikanske stater. Den er især smart, de steder du er på gåben eller cykeltur rundt i en storby.

Trail Wallet

Er du også typen, der godt kan lide at holde styr på finanserne undervejs på dit road trip? Så kan du med fordel hente denne smarte rejseapp. Her kan du holde styr på alle udgifter, endda gennem forskellig kategoriseringer. Så kan du se, når du kommer hjem, hvor du eventuelt kan spare, næste gang du begiver dig over Atlanten.

Valuta+
Hurtigt og nemt overblik over den aktuelle dollarkurs, med denne valutaomregner.

TripAdvisor

Inden du booker et hotel, vil på en bestemt restaurant eller søger efter attraktioner i USA, er det absolut en god idé lige at tjekke TripAdvisor ud, for at se, hvilke anmeldelser, andre brugere har givet. Appen er let-overskuelig og letanvendelig.

Hotels.com*

Hurtig og nem booking af hotelværelse, lige ved hånden.

Tip fra læsere:

Martin Christiansen:

Voyager. Super til afstande og overblik over hver enkelt rute på et samlet road trip.
Roadtrippers. Alt om seværdigheder, restauranter mm. på USA-rejsen.
RentalCars.com Overblik over alt vedrørende den vil, du har lejet (hvis du da har lejet den gennem denne app/hjemmeside).
AirBnB. Fordi … Ah, det giver sig selv

Lena Kaas Gluver:

Hvis I skal til Florida. The official State Parks and Beaches App.

Kender du andre nyttige rejseapps, så del det gerne i kommentarfeltet, så andre kan nyde godt af dine erfaringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs også

Back to top button