Must-see vejsideattaktioner i West Virginia

Hvis man er på roadtrip i West Virginia, er der rigeligt med vejsideattraktioner, som man bør se. Vejsideattraktioner er sjove små tilføjelser til en ellers planlagt rejseplan. Det er ikke nødvendigt at planlægge hvilke attraktioner man vil se, der er nemlig masser i West Virginia. Men her kommer alligevel en liste med forskelligartet stop, som kan begejstre de fleste, og er på manges bucket list over ‘ting at se i West Virginia’. Her er en kæmpe tepotte, en mølmand og et guldpalads. God fornøjelse!

Kulhuset i West Virginia

73 E 2nd Ave, Williamson

Flickr/robert e weston jr

I Williamson kan man se dette hus, der er dækket af kul. Huset blev bygget i 1933 af arkitekten, H.T. Hicks. Huset er aldrig blevet brugt til beboelse.

Grøn og pink giraf i West Virginia

3440 US Hwy 60, Huntington, WV
West Virginia
Flickr/billy liar Follow

Endnu en af de mange. gigantisk glasfiberfigur, der findes i USA, og denne gang en elefant.

Farnham Fantasy Farm

14633 Winchester Grade Rd, Unger

Flickr/George Neat

George og Pam Farnham elsker gladfiberfigurer. Parret flyttede til deres hjem i 1980’erne, og købte herefter en muffler man til deres baghave på eBay. Men så tog det om sig, og nu er der adskillige særlige figurer. Man kan godt køre forbi og se alle figurerne, men man skal huske, at det er privat grund.

Big Apple Time Capsule

W King St, Martinsburg

Flickr/Brent Moore

Det store æble blev rejst i 1990, som et fællesprojekt for lokalsamfundet. Den store glasfiberfigur er en tidskapsel, der skal åbnes i 2040.

Hillbilly Hot Dogs

6951 Ohio River Rd, Lesage

Flickr/patrick

Her er der smæk på oplevelser og vejsideattraktioner. Hvis man kan spise en der deres stærke hot dogs på under 12 minutter, får man en t-shirt.

Mothman Statue i West Virginia

201 4th St, Point Pleasant

Flickr/Gregory Phillips

Legenden om mølmanden startede i Point Pleasant i 1966. Her mente lokale, at de havde set en flyvende menneskelig skikkelse med røde øjne og en insektansigt. Senere har man rejst denne statue, og åbnet et helt museum til den sagnomspundne figur.

George Washingtons badekar

Berkeley Springs State Park, 2 S Washington St, Berkeley Springs

Flickr/agincourtdb

Her kan man besøge USA’s første præsident, George Washingtons udendørs badekar, som han flere gange besøgte.

Mystery Hole i West Virginia

16724 Midland Trail, Ansted

West Virginia
Flickr/James McCauley

Mystery Hole har været en populær vejsideattraktion siden 1973. Det var Donald Wilson, der opdagede, at tyngdekraften var sat ud af spil på hans grund. Bolde rullede opad og alle fysiske regler sat ud af spil. I dag ejes stedet af andre, men man er velkommen til at besøge det bemærkelsesværdige sted.

Prabhupada’s Palace of Gold

3759 McCreary’s Ridge Rd, Moundsville

West Virginia
Flickr/Ross Day

Guldpaladset blev bygget i 1960’erne af Hare Krishna. Egentlig skulle det være et simpelt hjem for den spirituelle leder, Srila Prabhupada, men det endte altså ud som dette flotte guldpalads.

Verdens største tepotte

Chester

Flickr/Kayla Nossaman

Oprindeligt var verdens største tepotte faktisk en øltønde. Chester købte tønden i 1938, og tilføjede håndtag og tud, for at få det look den har i dag. Man hylder her byens store produktion af lertøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs også

Back to top button