Must-see vejsideattraktioner i Missouri

Hvis man er på roadtrip i Missouri, er der rigeligt med vejsideattraktioner, som man bør se. Vejsideattraktioner er sjove små tilføjelser til en ellers planlagt rejseplan. Det er ikke nødvendigt at planlægge hvilke attraktioner man vil se, der er nemlig masser i Missouri. Men her kommer alligevel en liste med forskelligartet stop, som kan begejstre de fleste, og er på manges bucket list over ‘ting at se i Missouri’. Her er både en kopi af Mount Rushmore, en kæmpe gyngestol og verdens største pekannød. God fornøjelse!

Boathenge

8949 Smith Hatchery Rd, Easley

© Flickr/joneser005

I USA findes der en del kopier af Stonehenge – men denne havde man nok ikke regnet med at se. Tag til Easley for at se gamle både opstillet i Stonehenge-stil. Ja, hvorfor ikke …

Verdens største gaffel

2215 W Chesterfield St, Springfield

Flickr/LocalOzarkian Photography

Verdens største gaffel stod engang ude foran en restaurant. Men da restauranten lukkede, blev gaflen flyttet til dens nuværende sted, foran en kontorbygning.

Kæmpe hænder i bøn

Dawson Dr, Webb City

© Flickr/LocalOzarkian Photography

På toppen af en menneskeskabt bakke, står denne skulptur af bedende hænder. Skulpturen blev opført i 1972 af Jack Dawson, og er en af mange supplements til Missouris mange Route 66-attraktioner.

Verdens største pekannød

119 W Broadway St, Brunswick

© Flickr/Debbie Mercer

Verdens største pekannød finder man i Brunswick, Missouri. Nødden blev opført i 1982, og den vejer over 5,000 kilo.

Den største gyngestol på Route 66

5957 State Hwy ZZ, Cuba

© Flickr/ap0013

I 2008 blev ‘verdens største gyngestol’ opført ved Route 66’s ‘Fanning Outpost General Store.’ Dengang var det den største gyngestol i verden. Siden er den blevet malet om, og kendes nu som ‘Route 66’s største gyngestol’ – efter en gyngestol i Illinois vippede denne af tronen. Glem ikke at stoppe ved denne vejsideattraktion, på et roadtrip langs Route 66.

Mount Rushmore med kendisser

3030 W. Hwy 76, Branson

Missouri, Mount Rushmore, kendisser
© Flickr/SarahMagda

Branson er Missouris underholdningshovedstad, så derfor har man naturligvis valgt, at denne kopi af Mount Rushmore, skal være med kendisser i stedet for. Det er skønt og det er et must-see.

Verdens største fjerbolde

4525 Oak St, Kansas City

Foran Nelson-Atkins Museum of Art, finder man fire kæmpestore fjerbolde. Faktisk er de verdens største. Glasfiberfigurerne blev opført i 1994, og er bestemt en must-see vejsideattraktion i Missouri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs også

Back to top button