Twitter-præsidenten: Donald Trumps mest likede tweets

Donald Trump udsendte, fra han oprettede sin Twitter-profil i 2009 til den i januar 2021 blev permanent suspenderet, et tweet eller retweet mere end 55,000 gange. Med Twitter i hånden satte Præsident Trump helt nye standarder for kommunikationsgangene og -procedurene fra Det Hvide Hus. Med Twitter kunne præsidenten nå flere end 80 millioner følgere, og hver gang han udsendte et opsigtsvækkende tweet, stod medierne klar med analyser. De fleste kampe, kontroverser, ideer og nye tiltag fra præsidenten udkom først på det sociale medie, Twitter. Læs her de mest likede tweets fra Trumps hånd.

1. Trump tester postiv for Covid-19

Twitter

2. Trumps opdatering på sit sygdomsforløb

3. Trump hævder, at han har vundet valget i 2020

Twitter

4. Stadig optimisme, en uge efter valget i 2020

Twitter

5. Trumps historiske stemmetal i 2020

Twitter

6. Det ser godt ud for præsidenten på valgnatten i 2020

7.  Kort tid efter, annoncerer præsidenten en tale

Trump twitter

8. Julehilsen

Twitter

9. Det var populært, at Trump støttede A$AP

10. Antifa som terrororganisation

Twitter Trump

Det er ikke alle tweets, der kunne komme med på listen. Blandt andet er der fjernet nogle af Trump selv (man kan godt forestille sig, at Covfefe-tweetet ville ligge højt på listen), desuden er nogle fjernet af Twitter, fordi de brød visse regler.

Covfefe-tweet forener internettet

Donald Trump samlede virkelig internettet, da han udsendte det famøse ‘Covfefe-tweet’. I et tweet postet den 31. maj, 2017 kl. 06.06 dansk tid, skrev præsidenten således: “Despite the constant negative press covfefe ”. 

Ikke mere. Folk ventede. Og ventede. Tweetet forblev. Først efter seks timer blev det slettet.

Det blev seks meget underholdende timer på de sociale medier. For hvad er covfefe? Hvorfor var der ingen, der slettede det tweet?

Tweetet blev hurtigt Trumps mest retweetet tweet og kommenteret over 120.000 gange, inden det blev slettet af præsidenten.

Vil man more sig, kan man altid søge efter #covfefe på Twitter.

Twitter

Efterfølgende postede Donald Trump dette tweet med humor og glimt i øjet:

Twitter besluttede, den 8. januar i 2021 at permanent suspendere Trumps konto, af frygt for opfordringer til vold. Dermed mistede Trump sin favorit platform. At Twitter suspenderede et statsoverhoveder konto, var ganske uset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs også

Back to top button