Must-see vejsideattraktioner i Delaware

Hvis man er på roadtrip i Delaware, er der rigeligt med vejsideattraktioner, som man bør se. Vejsideattraktioner er sjove små tilføjelser til en ellers planlagt rejseplan. Det er ikke nødvendigt at planlægge hvilke attraktioner man vil se, der er nemlig masser i Delaware. Men her kommer alligevel en liste med forskelligartet stop, som kan begejstre de fleste, og er på manges bucket list over ‘ting at se i Delaware’. Her er både et kæmpe monster, Jomfru Maria og et hus formet som en UFO. God fornøjelse!

Verdens største lægetaske

Apex Medical Center, 537 Stanton Christiana Rd, Newark

Delaware
Flickr/Tom A.

I Newark, foran Apex Medical Center, finder man denne fine vejsideattraktion: Verdens største lægetaske med gammeldags stetoskop.

Futuro i Delaware

Eagle Crest-Hudson Airport, 29710 Eagle Crest Rd, Milton

Delaware
Flickr/smnethers

Futuro-huse er huse formet som UFO’er. De er designet af den finske arkitekt, Matti Suuronen tilbage i 1968. Der eksisterer omkring 20 af disse UFO-huse i USA.

Propel fra USS Shangri-La

Meding’s Seafood, 3697 Bay Rd, Milford

Flickr/Nathanael “Sparky” Miller

Denne enorme propel sad på USS Shangri-La – et luftfartøj fra den amerikanske flåde. Delaware købte den i 1991, og placerede den foran Meding’s Seafood-restaurant.

Our Lady Queen of Peace

Holy Spirit Catholic Church, 12 Winder Rd, New Castle

Delaware
Flickr/Buz Murdock Geotag

Denne statue i stål af Jomfru Maria, er lavet af den lokale kunstner, Charles C. Parks. Statuen, der er 10 meter høj, kaldes også ‘Our Lady of the Delaware Memorial Bridge’. Den står ved Holy Spirit Catholic Church.

Fountain of Youth i Delaware

536 Pilottown Road, Lewes

Delaware
Flickr/jcsullivan24

Leder man efter ungdommenskilde, skal man blot tage til Lewes i Delaware. Denne lille brønd blev bygget i 1937 – selvom den lokale legende siger, at den blev opdaget af kolonister i 1631. Brønden er desværre tørret ud …

Miles the Monster

Dover International Speedway, 1131 N Dupont Hwy, Dover

Flickr/Jerry Edmundson

Monsteret Miles har siden 2000 været maskot for Dover International Speedway (kendt som ‘The Monster Mile’.) Denne figur blev opført i 2008, og den vejer omkring 10,000 kilo. Miles-figuren bryder ud af taget på bygningen, med en racerbil i hånden. Miles er verdens største monster i sten.

Frightland i Delaware

Frightland, 309 Port Penn Rd, Middletown

Flickr/eliseo sanchez

Ved Frightland – der er et spøgelseshus – har man omdannet siloen til et skræmmende kranie. Ved Halloween lyser øjnene op, og gør stedet endnu mere uhyggeligt. Bemærk også det nedstyrtet fly på grunden.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs også

Back to top button